Superliga Srbije

Ub i Jedinstvo na nogama zbog "kućne" superligaške premijere: Partizan čeka 2.500 ljudi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 19:17
Jedinstvo sa Uba prvi meč Supelrige Srbije, kao domaćin, igra na svom terenu MN Press
Jedinstvo sa Uba prvi meč Supelrige Srbije, kao domaćin, igra na svom terenu

Jedinstvo sa Uba bio je jedan od 11 timova koliko je trebalo da, neko vreme ili do kraja sezone, domaće mečeve Mozzart Bet Superlige Srbije igra na tuđoj travi, ali je rukovodstvo novog člana elitnog fudbalskog ranga, ipak, stiglo da ispuni postavljene infrastrukturne zahteve krovne fudbalske organizacije. Pa će ekipu Partizana umesto na terenu Kolubare iz Lazarevca dočekati u svojoj kući (27. jul, 20.00, TV Arena 1 Premium). 

Tačnije na stadionu "Dragn Džajić", nazvanog po igračkoj i funkcionerskoj legendi Crvene zvezde i našeg sporta, odnosno aktuelnom predsedniku FSS, a ko bude hteo da svedoči isrtorijskom događaju za ovaj mali grad mora da se u četvrtak "nacrta" u klubu u devet ujutro.

 

 

Ili, još bolje, pre početka prodaje 2.500 karata za 500 i 300 dinara. Prvo je iznos potreban za ulazak na Zapad, a drugo cena pogleda sa Istoka, gde je jedan broj mesta., kako to pravila organizacije nalažu, rezervisan za navijače gostujučeg tima. 

"Ulaznice će se kupovati uz ličnu kartu, najviše tri po čoveku, a s obzirom da je reč o utakmici visokog rizika, karta je obavezna i za decu svih uzrasta", navodi se u saopštenju Jedinstva, tim povodom. 

Inače, Ubljani su "stradali" tokom superligaškog vatrenog krštenja, jer ih je šampionska Crvena zvezda iz Ljutice Bogdana ispratila s 4:0, dok je Partizan teškom mukom, golom u zadnji čas, savladao kruševački Napredak (1:0). Videćemo s kojim trenerom sada u protokolu, jer je pokrenut postupak protiv Jedinstva zbog toga što je prvi meč vodio Ivan Radovanović, iako nema potrebnu licencu.