Superliga Srbije

Čuo sam da sam ušao u istoriju Crvene zvezde: Bruno Duarte ponosan na svoj debi za šampiona Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2024 14:02
Bruno Duarte, fudbaler Crvene zvezde, zablistao već na premijeri u Crvenoj zvezdi MN Press
Bruno Duarte, fudbaler Crvene zvezde, zablistao već na premijeri u Crvenoj zvezdi

Alo se po jutru dan poznaje, onda će Bruno Duarte da isplati ulaganje Crvene zvezde u njegov dolazak i ugovorena trogodišnja primanja, jer je napadač iz Brazila debitovao golom za najtrofejniji srspki klub u fudbalu.

I to ne bilo kakvim, već najbržim kada su u pitanju prvi nastupi novajlija u dugoj istoriji crveno-belih, jer je golmana Jedinstva sa Uba savladao posle samo 52 sekunde meča na stadionu "Rajko Mitić" i tako utro put rutinskoj pobedi nad novim članom Mozzart Bet Superlige Srbije.  

"Posle utakmice sam dobio informaciju da sam ušao u istoriju Crvene zvezde i da sam za samo 52 sekunde postigao gol. Drago mi je što sam se već na debiju upisao u strelce i sada će mi biti mnogo lakše kada sam probio tu barijeru. Napadači vole da postižu golove, takav je slučaj i sa mnom. Svaki gol mi donosi dodatnu energiju i samopouzdanje. Ipak, moram da pohvalim sjajnu akciju ekipe koja je prethodila mom golu, našao sam se na pravom mestu za odbitak i pogodio", izjavio je tim povodom Duarte za klupski sajt. 

 



Mada tribine u Ljutice Bogdana 1 nisu bile ispunjene onako kako su možda priželjkivali trener Vladan Milojević i kolege pojačanja iz portugalskog Faransea, Duarte se oduševio navijanjem "delija". 

"Uzbuđen sam bio pri ulasku na teren, ali smiren i koncentrisan. To je bila neka vrsta pozitivne treme. Čim sam kročio na teren osetio sam neku posebnu emergiju. Gledao sam prethodno klipove i bio oduševljen, ali poseban je osećaj kada se to doživi. Nadam se da će još više navijača bitiprotiv Mladosti. Želimo da nastavimo da pobeđujemo i treba nam njihova podrška", rekao je Duarte.