Superliga Srbije

Partizan sutra putuje u Poljsku, Stanojević već odredio putnike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2024 14:02
Aleksandar Stanojević, trener Partizana MN Press
Aleksandar Stanojević, trener Partizana

Vreme je da Partizan razmišlja o Evropi. Možda se crno-beli nisu proslavili protiv Napretka, ali pobedi se u zube ne gleda. 

Pokušaće izabranici Aleksandra Stanojevića, da mnogo bolju partiju pruže protiv Dinama iz Kijeva u utorak uveče, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Lublinu. 

Put Poljske, Partizan kreće već sutra, a Stanojević za meč sa Dinamom računa na sledeće igrače: Aleksandara Jovanovića, Nemanju Stevanovića, Miloša Krunića, Milana Jovanovića, De Madinu, Svetozara Markovića, Nihada Mujakića, Aleksandara Filipovića, Nikolu Antića, Maria Jurčevića, Kervina Arijaga, Mateju Stjepanovića, Leonarda Ovusua, Aleksandra Šćekića, Alda Kalulua, Ksandera Severinu, Nemanju Trifunovića, Ibrahima Zubairu, Gajasa Zahida, Bibarsa Natha, Jung-Džun Goha, Mateusa Saldanju, Nemanju Nikolića i Đorđa Jovanovića.

Crno-beli će po dolasku u Poljsku trenirati na terenu u Lublinu, a utakmica se igra u utorak od 20.00 časova uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

U Beogradu ostaju Janko Jevremović, koji je bio u protokolu za Napredak, desni bek Vukašin Đurđević, a na put neće ni štoper Bojan Kovačević, odnosno Aleksa Janković.