Superliga Srbije

Marko Ilić, golman Crvene zvezde posle debija ističe: Voleo bih da ponovo bude dupla kruna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2024 13:40
Marko Ilić, novi golman Crvene zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Marko Ilić, novi golman Crvene zvezde

Crvena zvezda je ubedljivom sa 4:0 savladala debitanta u Superligi, ekipu Jedinstva. Trener Vladan Milojević, izveo je nekoliko debitanata protiv Ubljana, a među njima je bio i golman Marko Ilić. 

Nije imao previše posla novajlija u crveno-belom dresu, a i ono što je bilo sigurnim intervencijama, Ilić je "pokupio". 

"Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još uvek sam pod utiskom i presrećan sam što sam imao čast da osetim to", rekao je novi golman Crvene zvezde, Marko Ilić.

 

 

Osvrnuo se golman crveno-belih i na fantastičnu atmosferu na najvećem srpskom stadionu.

"Atmosfera je bila fenomenalna i hvala svim navijačima koji su došli na stadion i podržali nas. Pozivam ih da to rade u što većem broju, jer sada na delu vidim koliko nam znači njihova pesma i podrška. Nadam se da će ih protiv Mladosti sledeće subote biti još više".

Imao je i veliku podršku saigrača debitant na golu crveno-belih, što je i apostrofirao.

"Samo da nastavimo u ovom ritmu. Bili smo sjajni protiv Jedinstva i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poenta je da budemo konstantno dobri i verujem da to možemo. Upoznao sam se sa načinom rada ekipe i zaista mislim da smo sjajni. Što se mene tiče, želim da ostanem dosledan i posvećen, te da još više radim na sebi i doprinesem ekipi koliko god mogu. Naravno, voleo bih da to bude dupla kruna", poručio je Ilić.