Superliga Srbije

Marko Živković operisan: Crno-beli bez svog beka do proleća

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2024 18:10
Partizan je ovog leta na Živkovićevoj poziciji doveo dva pojačanja MN Press
Partizan je ovog leta na Živkovićevoj poziciji doveo dva pojačanja

Fudbaler Partizana Marko Živković uspešno je danas operisao koleno desne noge, saopštio je klub iz Humske putem svojih medija oglašavanja. 

"Fudbaler Partizana na poziciji desnog beka, Marko Živković, danas je uspešno operisan, zbog povrede kolena koju je zadobio na turniru u Rusiji prošle nedelje. Žiletu želimo brz oporavak i povratak na teren", navedeno je u klupskoj objavi na društvenoj mreži X.

Klub nije objavio koliko će Živković (30) pauzirati, ali prve procene posle povrede bile su da se neće vraćati na teren do prolećnog dela sezone.

Podsećamo, igrač "parnog valjka" se povredio uvodnim minutima pripremne utakmice u Rusiji, protiv CSKA iz Moskve. Partizan je po njegovoj povredi ekspresko reagovao i doveo dva igrača na poziciji desnog beka. 

 

 

U pitanju su Milan Lazarević iz Vojvodine, neko sa velikim superligaškim iskustvom, ali i Vukašin Đurđević iz Voždovca, igrač koji će figurirati kao bonus. 

Drugopomeuti je već debitovao u crno-belom dresu, na premijeri Mozzartbet Superlige Srbije protiv Napretka, i odigrao je svih 90 minuta, pružajući relativno promenljivu partiju, ali svakako solidnu u odnosu na godine.

Partizan je inače pobedio Kruševljane u prvom kolu domaćeg prvenstva sa 1:0 (0:0), kasnim golom Mateusa Saldanje u 90+3. minutu. Sledeći meč, "parni valjak" će odigrati ponovo kao gost, samo uvaj put u Ubu, protiv novopromovisanog Jedinstva. Sve mečeve Superlige možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

 

Standings provided by Sofascore