Superliga Srbije

Veliki posao OFK Beograda: Mihael Bermudes predstavljen na Karaburmi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2024 17:30
Mihael Bermudes novi je fudbaler OFK Beograda Instagram.com / OFK Beograd
Mihael Bermudes novi je fudbaler OFK Beograda

OFK Beograd nastavlja da se pojačava pred sam početak sezone u Mozzartbet Superligi Srbije. Večeras ga očekuje okršaj protiv Mladosti iz Lučana, u Užicu sa početkom od 20.00 časova, a uoči ovog duela, sa Karaburme su rešili da ozvaniče i predstave novo pojačanje. 

U pitanju je Mihael Bermudes - ekvadorski napadač 2006. godište. Za vreme svog kratkog fudbalskog veka, nastupao je za tamošnju kadetsku reprezentaciju, i čak uspeo da dođe do mesta kapitena.

S obzirom da se pre dve nedelje pojavila vest kako su "romantičari" zainteresovani za talentovanog ekvadorskog fudbalera, može se reći da je sportski sektor OFK Beograda prilično ekspresno reagovao i doveo strategu Simu Kruniću veoma perspektivnog igrača za budućnost. 

 

 

Mihaelu Bermudesu će iskustvo u Mozzart Bet Superligi biti prvo u seniorskom fudbalu. Momak iz santo Dominga je na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina igrao bitnu ulogu u ekvadorskoj reprezentaciji, dao je tri gola i doprineo prolasku u osminu finala. Dalje Ekvador nije mogao, naleteo je na Brazil.

OFK Beograd za sada ozbiljno pojačao dolascima, što na pozajmicu, što trajnim prelaskom Aleksandra Kahvića, Uroša Lazića, Alekseja Vukićevića, Aleksu Cvetkovića, Jovana i Nikolu Mituljikića, Edmunda Ada i Novaka Gojkova, Ebenezera Anana i Marka Gobeljića. 

Večerašnji okršaj OFK Beograda i Mladosti možete, kao i ostale duele Superlige Srbije, pratiti na kanalima TV Arena Sport.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 1. kolo

petak

Radnički 1923 - Železničar 2:3 (1:3)
/Jovanović 29ag, Mitrović 53ag - Knežević 3, Grgić 15, Romanić 45+3/

Napredak - Partizan 0:1 (0:0)
/Saldanja 90+3/

subota

Crvena zvezda - Jedinstvo 20.00 (A1P)

Mladost (L) - OFK Beograd 20.00 (AS1)

Čukarički - Radnički (N) 20.00 (A2P)

nedelja

Novi Pazar - Spartak 17.30 (A1P)

TSC - IMT 19.30 (A2P)

Tekstilac - Vojvodina 19.30 (A3P)