Superliga Srbije

Stevanović pred duel sa crno-belima: Napredak je prethodnih godina zadavao probleme Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2024 23:40
Fudbalere Napretka očekuje težak okršaj sa vicešampionom Srbije MN Press
Fudbalere Napretka očekuje težak okršaj sa vicešampionom Srbije

Fudbaleri Partizana odigraće prvo kolo Mozzartbet Superlige Srbije protiv Napretka. Iako će izabranici Gorana Stevanovića nominalno biti domaćini, meč od 21.00 čas će se odigrati na "JNA", s obzirom da se na stadionu u Kruševcu obavljaju radovi, tako da će crno-beli imati priliku da gostuju u svojoj kući. 

Povodom ovog nesvakidašnjeg slučaja, na konferenciji za medije se javnosti upravo obratio strateg Napretka, koji je rezimirao pripremni period svog tima, i najavio dobru "predstavu". 

"Uspeli smo da u kratkom roku formiramo dobru bazu, napravimo potentnu ekipu. Uradili smo pripreme na visokom nivou, igrali sa tri dobra protivnika, i to daje samopouzdanje da možemo ući u sezoni sa visokim ambicijama. Pravu inspiraciju daje što je tim sastavljen od momaka velikih igračkih i mentalnih kvaliteta. No, kao glumci pred premijeru, kada kažu: ‘Dođite, pa vidite sve’. Tako i mi jedva čekamo da prikažemo novi Napredak sa novim karakterom i licem. Istrajan, borben, fanatičan", rekao je Stevanović, i potom nastavio da govori o predstojećem okršaju sa crno-belima:

MN Press

Fudbaleri Napretka prošle sezone u Superligi

"Napredak je prethodnih godina mnogo problema zadavao Partizanu, tako da će on biti motivisan, ali ja želim da sutra pričamo delima, ne rečima danas. Da ne ulazimo ni u euforiju ni u agoniju, jer u Srbiji si ili na nebu ili u blatu, a to je zamka, već da idemo iz kola u kolo na svom putu. Žao mi je što u mom prvom mandatu publika zbog korone nije mogla na tribine, tako da jedva čekam da zaigramo u pravoj fudbalskoj atmosferi u Kruševcu".

Utakmicu između Partizana i Napretka možete, kao i ostale duele domaćeg šampionata, pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

Mozzartbet Superliga Srbije

Prvo kolo

Petak

Radnički 1923 - Železničar (19.00)

Napredak - Partizan (21.00)

Subota

Crvena zvezda - Jedinstvo (20.00)

Čukarički - Radnički Niš (20.00)

Mladost - OFK Beograd (20.00)

Nedelja

Novi Pazar - Spartak (17.30)

Odžaci - Vojvodina (19.30)

TSC - IMT (19.30)