Superliga Srbije

Nemanja Matić pred okršaje sa večitima: Ako vidim nekoga da navija protiv Jedinstva...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2024 20:36
Snažna poruka Nemanje Matića na društvenim mrežama MN Press
Snažna poruka Nemanje Matića na društvenim mrežama

Jedinstvo iz Uba je konačno dosanjalo da se nađe u Mozzartbet Superligi Srbije. Uzbudljiv projekat na čelu sa Nemanjom Matićem je stigao do mesta na kojem je zaslužio da bude i sada im sledi "vatreno krštenje". U subotu će ekipa na čelu sa Ivanom Radovanovićem gostovati aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi, na stadionu "Rajko Mitić" od 20.00 časova. 

Posle izazova u prvom kolu, ni u u drugom neće moći da se opuste, s obzirom da im dolazi Partizan. U susret vezanim okršajima sa beogradskim večitim rivalima, Nemanja Matić se oglasio preko društvenih mreža sa željom da uputi interesantnu poruku. Naime, svojim sugrađanima je poručio da očekuje punu podršku za Jedinstvo na Ubu, ne vezano za navijačka opredeljenja, inače...

 

 

"Ubljani, čestitam na ulasku u Superligu! Uživajte u sezoni! Znam da Crvena zvezda i Partizan imaju dosta navijača sa Uba, ali ukoliko u naredna dva kola vidim nekoga sa Uba da navija protiv Jedinstva, nemoj da mi se više javlja na Ulici", poslao je Matić interesantnu poruku sugrađanima uoči premijere na Marakani i domaćinstva Partizanu na Ubu, a ona je objavljena na zvaničnoj instagram stranici Jedinstva.

Sigurno da je u pitanju snažna reč čoveka koji je preporodio klub. Utakmice beogradskih rivala sa Jedinstvom, kao i ostale duele domaćeg šampionata, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

Mozzartbet Superliga Srbije

Prvo kolo

Petak

Radnički 1923 - Železničar (19.00)

Napredak - Partizan (21.00)

Subota

Crvena zvezda - Jedinstvo (20.00)

Čukarički - Radnički Niš (20.00)

Mladost - OFK Beograd (20.00)

Nedelja

Novi Pazar - Spartak (17.30)

Odžaci - Vojvodina (19.30)

TSC - IMT (19.30)