Superliga Srbije

Brazilac i zvanično potpisao: Bruno Duarte je novi napadač Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2024 15:11
Bruno Duarte će nositi broj 17 u Crvenoj zvezdi FK Crvena zvezda
Bruno Duarte će nositi broj 17 u Crvenoj zvezdi

Brazilski fudbaler, Bruno Duarte je postao najnovije pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Duarte je sa aktuelnim šampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor, a nakon potpisa je zadužio broj 17. Brazilac stiže iz portugalskog Faransea gde je u prethodnoj sezoni na 36 utakmica postigao 14 golova uz četiri asistencije.

"Zvezda je veliki klub i srećan sam što sam došao jer je ovo u skladu s mojim ambicijama. Osećam se spremnim da igram, i želim što pre da se upoznam sa saigračima, te da počnem da postižem golove. Iza mene su dobre pripreme, i fizički sam potpuno spreman. Znam kakav stil igre gaji Zvezda, da je reč o napadačkom i agresivnom timu, koji uvek teži da postigne što veći broj golova i to mi odgovara. Poruka za navijače je da ću dati sve od sebe da kroz dobar rad, svi zajedno ostvarimo velike rezultate. Jedva čekam da zaigram", poručio je Duarte nakon potpisa.

 

 

Duarte je svoju karijeru započeo u Sao Paolu gde je prošao sve mlađe kategorije, nakon toga je nastupao i za omladince Palmeirasa. Prvi dodir sa seniorskim fudbalom imao je u brazilskoj Portugesi odakle je otišao u Lviv iz Ukrajine. U karijeri je takođe nosio i dresove Vitorije Gimaraeš i Damaka iz Saudijske Arabije.