Superliga Srbije

Železničar doveo bivšeg igrača Zvezde: Seku Sanogo novi fudbaler Pančevaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2024 10:19
Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde MN Press
Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde

Bivši prvotimac Crvene zezde, Seku Sanogo promovisan je u novog fudbalera Železničara iz Pančeva koji sa ambicizonim planovima ulazi u nastupajuću sezonu Mozzart Bet Superlige.

Dugo se pričalo o ovom poslu, ali Pančevci su tek sinoć uspeli da postignu definitivan dpogovor sa nekadašnjim reprezentativcem Obale Slonovače koji će biti od veliek koristi timu novog trenera Marka Savića.

 

 

"Vest se fudbalskom Srbijom širila brzinom munje, ali nije bilo zvanično sve do danas. Ono što su Željini navijači željno iščekivali upravo se dogodilo - Seku Sanogo novi je fudbaler našeg tima", stoji u saopštenju Železničara i dodaje se:

"Da li ovog momka treba uopšte posebno predstavljati? Sanogo je rođen 5. maja 1989. godine u Abidžanu, u Obali Slonovače, a iza sebe ima fenomenalnu karijeru. Sjajni vezista, fajter u duši, počeo je u klubu Afrika sports, igrao je švajcarski Tun, Lozanu, Jang Bojs, Al Itihad... Bio je nezamenljiv šraf u šampionskom timu Crvene zvezde od 2020. do 2023. godine."

Novi fufbaler pančevaca ima tri titule sa crveno-belima, dva Kupa Srbije, a svojevremeno je zabeležio i nastupe za reprezentaciju Obale Slonovače.