Superliga Srbije

Nemanja Stevanović još dve godine u Partizanu: Crno-beli zadržali golmana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2024 16:42
Nemanja Stevanović, golman FK Partizan, ostaje još dve godine u Humskoj MN Press
Nemanja Stevanović, golman FK Partizan, ostaje još dve godine u Humskoj

Nemanja Stevanović ostaje golman Partizana, iako već neko vreme nema minutažu koju je imao, a klub iz Humske obavestio je javnost da je s iskusnim čuvarom mreže produžena saradnja za još dve godine.

Ovo je posebno velika stvar za njega, imajući u vidu to da se Stevanović mesecima borio s koksaki virusom i da se tek nedavno vratio u ozniljnu konkurenciju za mesto među stativama. 

"Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji...", rekao je za klupski sajt Stevanović, naglašavajući da nije propustio nijedan trening na pripremama.

Partizanov, trenutno, rezervni golman ima 32 godine, u Humskoj 1 je od 2016. godine. U međuvremenu je bio na više pozajmica, a sada ima velike planove s "parnim valjkom", iako je prva opcija na gol liniji odlični Aleksandar Jovanović. 

"Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale!", rekao je Stevanović.