Superliga Srbije

Lazarević jasan po dolasku u Partizan: Nadam se da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2024 20:25
Milan Lazarević stiže kao ojačanje povodom povrede Marka Živkovića FK Partizan
Milan Lazarević stiže kao ojačanje povodom povrede Marka Živkovića

Novi član Partizana Milan Lazarević rekao je da se nada da će "parni valjak" ravnopravno konkurisati za oba domaća trofeja i istakao da se nije dvoumio kad je dobio poziv da iz Vojvodine pređe na Topčidersko brdo.

On je nedavno ozvaničen kao najsvežija pridošlica na desnom boku, s obzirom da je Marko Živković doživeo povredu u meču sa CSKA iz Moskve. 

"Poziv Partizana je došao iznenada. Nisam se dugo dvoumio jer je Partizan klub za koji navija pola države. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na zahteve kluba i trenera. Partizan je veliki klub i normalno da ima velike ciljeve, a ja se nadam da ću pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Nadam se da ćemo sa novim trenerom napraviti bolje rezultate nego prošle sezone i da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja", rekao je 27-godišnji Lazarević za klupski sajt posle potpisa trogodišnjeg ugovora.

 

 

Doskorašnji član Vojvodine je rekao da se nada se da će se što pre formirati i uigrati tim koji će biti kadar da ostvari dobar rezultat na svim frontovima i dodao da mu je san da zaigra za klub koji igra Ligu šampiona i veruje da Partizan to može da ostvari.

Lazarević, koji će nositi crno-beli dres sa brojem 50, istakao je da od ranije poznaje nekoliko fudbalera Partizana.

"Sa Nikolom Antićem i Nemanjom Nikolićem sam igrao u Vojvodini i poznajemo se dobro, dok Marka Živkovića poznajem van terena i ovom prilikom želim da mu poželim brz oboravak i da se što pre vrati na teren jer je sjajan momak i fudbaler", istakao je Lazarević.

Posebno je nekadašnji fudbaler kluba iz Novog Sada govorio o "večitom derbiju".

"To je utakmica koja privuče najviše gledalaca u srpskom fudbalu. Navijači su ti koji daju najviše emocija i smatram da se to prenesu i na igrače na terenu. Zato derbi ima posebnu draž. Mislim da je želja svakog fudbalera iz Srbije da odigra bar jedan derbi", podvukao je novi član Partizana.

Na kraju se obratio navijačima Partizana.

"Impresioniran sam načinom na koji pružaju podršku, kako na fudbalskim utakmicama, tako i na košarkaškim. To je ambijent na kojem može da pozavidi cela Evropa i ja ću dati sve od sebe, nošen energijom sa tribina, da ispunim njihove želje, a to su pobede i trofeji", zaključio je Lazarević.

Partizan novu sezonu u Superligi Srbije započinje 19. jula protiv Napretka iz Kruševca. Iako će crno-beli nominalno biti gosti, utakmica sa Kruševljanima će se odigrati u Humskoj usled rekonstrukcije koja se obavlja na njihovom stadionu "Mladost". Iako i dalje traje bojkot domaćih utakmica od strane navijača "parnog valjka", ovo može biti prava prilika da pune tribine dočekaju tim Aleksandra Stanojevića posle dosta vremena. 

Ovaj meč, kao i ostale duele domaćeg prvenstva, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.