Superliga Srbije

Saragosa nudi više od 3.5 miliona evra za Baždara: Partizan pristao, čeka se odluka napadača?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2024 12:13
Samed Baždar pregovara sa Saragosom MN Press
Samed Baždar pregovara sa Saragosom

Iako su postojale priče da će Samed Baždar otići u Emirate, ili, pak, u Lacio, napadač Partizana, prema svemu sudeći, najbliži je Saragosi.

Kako "Telegraf" prenosi, klub iz Aragona je poslao zvaničnu ponudu za napadača, u načelu crno-beli su zadovoljni uslovima (spekuliše se između 3.500.000 i 4.000.000 evra), ali je ostalo da sam fudbaler dogovori svoje uslove, jer Španci nisu bili baš tako izdašni u tom pogledu.

Mogućnost da Saragosa, čiji vlasnici su inače isti kao i u Interu iz Majamija, španska braća Mas Santos i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam, pojavila se još pre nekoliko sedmica, ali su u Partizanu bili "zaluđeni" mogućnošću da raščivijaju i reše transfer Baždara u Lacio.

Španski klub je tada pratio situaciju, nagovestio i zvaničnu ponudu za mladog fudbalera, koja je i stigla pre nekoliko dana u odgovarajućem iznosu za klub, ali ne još uvek i za samog Baždara. Ti pregovori su uveliko u toku", navodi se na sajtu pomenutog portala.

"Telegraf" takođe navodi da ponuda Lacija nije bila odgovarajuća za Partizan. 

Iz Rima jesu nudili 7 miliona evra, što je iznos veći od ovog što nudi Saragosa, ali ta "matematika" nije odgovara crno-belima, pošto su zauzvrat morali da otkupe jednog igrača Lacija i to u ponudi koju istakne italijanski klub.

U "povratnom transferu", trebao je da dođe Mohamed Faresa, igrač koji vredi 2.5 miliona evra, ali je njegova plata ipak prevelika za mogućnosti Partizana (900.000 evra).

Bilo kako bilo, očekuje se nastavak pregovora, a za sve ostalo pita se mladi Samed Baždar, koji je prethodne sezone postigao osam golova uz asistenciju na 31 utakmici Superligi Srbije.