Superliga Srbije

Partizan nastavlja da se pojačava: Đurđević i Lazarević u crno-belom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2024 21:43
Fudbaleri Partizana nastavljaju da dobijaju pojačanja u igračkom kadru MN Press
Fudbaleri Partizana nastavljaju da dobijaju pojačanja u igračkom kadru

U fudbalskoj sekciji Partizana nastavljaju sa dovođenjem novih pojačanja, a baš danas su svoj dolazak u Humsku dogovorila dva nova imena. 

Velika zanimljivost je da obojica igraju na poziciji desnog beka, što se može protumačiti kao direktni pokušaj da se reši problem povređenog Marka Živkovića, koji je peh zadobio na meču sa CSKA iz Moskve. 

Što se prvog tiče, u pitanju je mladi fudbaler Voždovca, Vukašin Đurđević. Vrlo važna informacija u vezi ovog fudbalera je da će moći da figurira kao takozvani bonus igrač u domaćem šampionatu. Crno-beli su imali ozbiljan problem sa mladim domaćim igračima, tako da će Đurđević, uz Ibrahima Zubairua koji je dobio srpski pasoš, moći da popuni ovo mesto u timu. 

Za Đurđevića će crno-beli platiti zanemarljivo obeštećenje, a transfer će sa Voždovcem biti utančen preko procenta od prodaje, koji će najverovatnije iznositi 15 odsto. 

Kada govorimo o drugom, radi se o igraču sa većim iskustvom iz Superlige Srbije - to jest 27-godišnjem Milanu Lazareviću, koji dolazi u "parni valjak" iz Vojvodine. Veruju u Humskoj da će im Milan Lazarević pomoći u mečevima visokog rizika, posebno u Evropi. Procena je da i pored talenta mladom Vukašinu Đurđeviću nedostaje prakse u utakmicama visokog intenziteta. A baš takvu čeka crno-bele protiv Dinama iz Kijeva.

MN Press

Milan Lazarević u dresu Vojvodine

Sa ova dva transfera, deluje da je Aleksandar Stanojević u najvećoj meri kompletirao odbranu sa kojom će napasti Ligu šampiona, sa početkom kvalifikacija u Ukrajini.