Superliga Srbije

Zvezda protiv Zenita na TV Arena sport: Milojević počinje sa sklapanjem tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2024 11:13
Levi bek Seol sprema se za duel sa Zenitom FK Crvena zvezda
Levi bek Seol sprema se za duel sa Zenitom

Došlo je vreme da trener Crvene zvezde Vladan Milojević počne da sklapa kockice mozaika novog tima. Posle pobede nad Sočijem (2:0), današnji duel sa Zenitom u Sankt Peterburgu (18.30, TV Arena 1 Premium) biće prvi od dva pred start nove sezone u Mozzart bet Superligi, ali prvi na kome šef struke srpskog šampiona ima na raspolaganju gotovo sve igrače iz širokog igračkog kadra, sem Srđana Mijailovića i Uroša Spajića koji su još na odmoru.

Sa zakašnjenjem su u Rusiju stigli Nemanja Stojić i Mirko Ivanić, tek u avion za Rusiju ušli su In Bom Hvang, Puma Rodrigez i novi levi bek Jong Vu Seol. Zato je današnji duel prvi na kome bi Milojević mogao da izvede jaču postavu i na delu vidi Korejca Vua i Pumu Rodrigeza, koji se oporavio od povrede ramena zadobijenu na Kopa Amerike.

I Piter Olanjinka je sanirao povredu, tako da će Zenitu, kome takođe šampionat u Premijer ligi Rusije počinje 20. jula, biti suprotstavljen jedan kvalitetan tim sa Glazerom, Rodićem, Đigom, Seolom, Hvangom, Dalsijom, Lukom Ilićem, Ivanićem, Pumom Rodrigezom, Kataijem, Šerifom Ndjajeom...

Crveno-belima posle duela sa Zenitom ostaje još meč sa argentinskim Taljeresom 12. jula pre povratka u Beograd i pripremi za start sezone protiv Jedinstva iz Uba 20. jula.