Superliga Srbije

Partizan nema Stojkovića u planovima: Sledi pozajmica u Debrecen

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2024 22:24
Aranđel Stojković igraće u Mađarskoj najmanje jednu godinu MN Press
Aranđel Stojković igraće u Mađarskoj najmanje jednu godinu

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na pripremama u Rusiji gde će na prijateljskom turniru odmeriti snage sa Dinamom i CSKA iz Moskve. Posle dolaska novog-starog trenera, Aleksandra Stanojevića, izvršena je selekcija igrača iz prethodne sezone koji će konkurisati za tim i naredne, a većina izabranih je pošla na istok. Ipak, jedan od standardnih prvotimaca u ekipi Igora Duljaja sada je otpisa. 

Naime, Aranđel Stojković, doskorašnji desni bek Partizana prosleđen je na jednogodišnju pozajmicu u mađarski Debrecen. Njegov novi klub će imati i pravo otkupa posle pomenutog perioda, tako da najverovatnije nećemo gledati bivšeg igrača TSC u crno-belom dresu. 

 

 

Stojković je proveo godinu dana u Partizanu u kojima je odigrao 41 utakmicu i postigao tri gola, od kojih će se verovatno najviše pamtiti onaj na utakmici sa Voždovcem u finišu sezone. 

Umesto Stojkovića je, poziciju desnog beka je na meču sa Dinamom iz Moskve zauzeo Natan de Medina, koji se i očekuje kao prvi Stanojevićev izbor u narednoj sezoni, ukoliko naravno dovede sebe u odgovarajuću fizikalnu spremu. Takođe, na toj poziciji igra Aleksandar Filipović, kao i pomalo zaboravljeni Marko Živković. 

Pored crno-belih, u Moskvi se nalaze i fudbaleri OFK Beograda, koji će takođe igrati sa dva pomenuta kluba. Ipak, do susreta Partizana i "romantičara" neće doći na pripremama, tako da ćemo ovaj duel gledati tek u Superligi naredne takmičarske godine.