Superliga Srbije

Marko Gobeljić opet u srpskom fudbalu, ali kao igrač OFK Beograda: Bivši Zvezdin igrač ima novi klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2024 14:27
Marko Gobeljić, srpski fudbaler, pristupio novom superligašu MN Press
Marko Gobeljić, srpski fudbaler, pristupio novom superligašu

Posle godinu dana provedenih u Grčkoj, Marko Gobeljić ponovo će špartati po domaćim terenima, jer je postao novi član OFK Beograda, o čemu je javnost obavestio sam klub sa Karaburme.

U želji da što duže ostane u Mozzart Bet Superligi Srbije, posle višegodišnjeg potucanja po niželigaškim takmičenjima, nekadašnji učesnik evropskih takmičenja doveo je iskusnog defanzivca.

Javnosti poznatog kao desni bek s više od 200 nastupa u zadnjoj liniji Crvene zvezde, u čijem dresu je osvojio brojne domaće trofeje i skupio prilično nastupa na međunarodnoj sceni.

Gobeljić ima 31. godinu, kadar je da igra i na drugim pozicijama, među "romentičare" je stigao iz grčke Kifise, gde je skupio 23 utakmice za ejdnu sezonu, a kerijeru je gradio još u kraljevačkoj Slogi i kruševaškom Napretku.

U najtrofejnijem srpskom klubu, sa stadiona "Rajko Mtić" zadržao se od 2017. do prošle godine, a prve minute za tim Sima Krunića trebalo bi da upiše na turniru u Moskvi, gde još igraju tamošnji Dinamo i CSKA, kao i naš Partizan. 

Pravi, takmičerski debi trebalo bi da ima 20. jula, u prvom kolu SLS i to u Lučanima gde će OFK Beograd sa ekipom Mladosti igrati za premijerne bodove u novom izdanju srpskog prvenstva.