Superliga Srbije

Početak sa Sočijem, kraj protiv Taljaresa: Poznat raspored Zvezdinih mečeva u Moskvi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2024 18:39
Vladan Milojević i Šerif Endiaje, trener i golgeter FK Crvena zvezda, idu na turnir u Moskvi MN Press
Vladan Milojević i Šerif Endiaje, trener i golgeter FK Crvena zvezda, idu na turnir u Moskvi

Odavno se zna da će fudbaleri Crvene zvezde glavna testiranja igre i forme za sezonu 2024/25. imati u Moskvi, a sada je obelodanjen i raspored ranije dogovorenih mečeva na turniru "Bratski kup" u glavnom gradu Rusije. 

Prema utvrđenoj satnici, šampion Srbije i pobednik poslednjeg državnog Kupa najpre će teren deliti sa Sočijem i to 5. jula, od 12.00, u direktnom prenosu na Premium 1 kanalu TV Arena sport.

Posle tri dana "suvog treniranja" u najvećoj zemlji sveta, sledi duel sa organizatorom ove vrste okupljanja - Zenitom, a taj meč zakazan je za 18 časova i 30 minuta (A1P). 

Vladan Milojević i njegovi izabranici program zatvaraju 12. jula, od 17.00, a zvezdaška javnost radoznala je da vidi gde su crveno-beli u odnosu na prošlogodišnji nastup na istom mestu (A1P).

Tada vođeni rukom Izraelca Baraka Bahara, dobili su sve tri bitke i preko Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1) stigli do prvog trofeja. U susret potonjoj duploj kruni i grupnoj fazi Lige šampiona. 

Inače, moskovski turnir igra se po jednokružnom sistemu, tako što svako igra sa svakim, a trofejni Milojević će ga iskoristiti kao taktičko-kadrovsko rešeto za napad na elitno evropsko takmičenje i domaće pehare.

Za početak, kao zagrevanje za start Mozzart Bet Superlige Srbije i meč sa novim članom elite - Jedinstvom sa Uba, na najvećem srpskom stadionu "Rajko Mitić" (20. jul).