Superliga Srbije

Za vikend najavljeno, u ponedeljak potpisano: Njegoš Petrović ostaje u Vojvodini do 2027. godine

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.07.2024 12:05
Njegoš Petrović u dresu Vojvodine MN Press
Njegoš Petrović u dresu Vojvodine

Trener fudbalera Vojvodine, Božidar Bandović ima razloga za slavlje nakon što je trogodišnji ugovor sa klubom iz Novog Sada potpisao Njegoš Petrović.

Odlični fudbaler je u prošloj sezoni nastupao za tim sa "Karađorđa" kao pozajmljeni igrač španske Granade, a sada su Novosađani uspeli da ga vežu ugovorom.

Ono što je juče najavljeno, danas je dobili i svoju zvaničnu potrvdu te je Petrović potpisao ugovor do 2027. godine.

 

 

"Kao što je poznato, uprava na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem uložila je velike napore da ga zimus dovede na pozajmicu iz španske Granade, kao i sada da ga otkupi od kluba iz Andaluzije. Uloga lidera i nekoliko ključnih golova tokom prolećnog dela sezone potvrdili su da je Vojvodina odradila odličan posao, a i Petrović je prihvatio da postane deo dugoročnog projekta 'stare dame'", navodi se u saopštenju Vojvodine.

Petrović (24) je pre Granade i Vojvodine igrao za Rad i Crvenu zvezdu u kojoj je pokazao svoj veliki talenat i potencijal zbog čega ga je i angažovao kub iz La Lige.

Vojvodina je u letnjem prelaznom roku do sada angažovala četiri pojačanja, budući da su ugovore sa klubom iz Novog Sada potpisali su Mihai Butean, Marko Veličković, Marko Poletanović i Lukas Baros.

Podsećanja radi, nova sezona u Mozzart Bet Superligi Srbije počinje 20. jula, a Vojvodina će u prvom kolu gostovati Tekstilcu, dok će u kvalifikacijama za Ligu Evrope ukrstiti koplja sa Ajaksom iz Amsterdama.