Superliga Srbije

Feđa Dudić dobio pojačanje iz Humske, stigao i Bogdan Mirčetić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2024 23:07
Feđa Dudić sa pojačanim igračkim kadrom kreće na Zlatibor MN Press
Feđa Dudić sa pojačanim igračkim kadrom kreće na Zlatibor

Radnički iz Kragujevca je iz dana u dan sve jači.Kako se približava nova sezona, tako je i igrački kadar Feđe Dudića sve brojniji.  

Među 26 igrača koji će u ponedeljak ujutru otputovati na Zlatibor, gde će ekipa iz srca Šumadije obaviti završni deo priprema za nastupajuću sezonu, biće i Bogdan Mirčetić (18). 

 

 

Talentovani krilni fudbaler, koji je prošlog avgusta potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, odlučio je da napusti Humsku i krene stopama nekadašnjeg saigraču iz podmlatka “crno-belih” Milana Aleksića.

Mirčetić je, baš kao i Aleksić, bio član šampionske generacije “crno-belih” omladinaca koji su osvojili Omladinsku ligu Srbije u sezoni 2022/23. 

Prošle sezone je na 26 utakmica u Omladinskoj ligi Srbije postigao sedam i namestio šest golova, a upisao je i dva pogotka i jednu asistenciju u Ligi šampiona za mlade.

"Pristao sam da dođem u Radnički jer smatram da je to ekipa koja je igrala možda i najlepši fudbal u Superligi prošle sezone. Hvala treneru Dudiću i ljudima iz kluba što su izrazili želju da me dovedu. Potrudiću se da opravdam njihovo poverenje i pomognem ekipi da ponovi i eventualno nadmaši rezultat iz prethodne sezone",  rekao je Mirčetić.