Superliga Srbije

Ibrahim Zubairu obukao dres Partizana: Klub iz Humske "potpisao" igrača Jedinstva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2024 13:42
Ibrahim Zubairu, novi fudbaler Partizana FK Partizan
Ibrahim Zubairu, novi fudbaler Partizana

Ibrahim Zubairu definitivno je novi fudbaler Partizana, pošto je posle kraćih pregovora potpisao četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim viceprvakom Srbije i jednim od "izaslanika" Mozzart Bet Superlige Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Reč je o krilnom ofanzivcu iz Gane, starom 20 godina, koji je pažnju kupaca iz Humske 1 skrenuo partijama u dresu novog člana elitnog ranga, Jedinstva sa Uba. U minuloj sezoni odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, dao13 golova i namestio sedam golova. 

 

 

"Pratim Partizan otkad sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu na utakmicama. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo... 

Uvek naporno radim kao timski igrač, gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja. 

Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove....", objasnio je samouvereni Zubairu. 

On će se ostalim izabranicima Aleksandra Stanojevića priključiti posle njihovog povratka sa mini priprema u Sloveniji, tj. uoči odlaska na jak "Bratski turnir" u Moskvi. Na kom nećemo gledati pozajmljenog Aranđela Stojkovića.