Superliga Srbije

Aleksandar Stanojević: Mujakić će nam doneti brzinu, ako dođe Đakovac biću veoma zadovoljan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2024 19:30
Aleksandar Stanojević govorio je u pripremama, ali i o pojačanjima MN Press
Aleksandar Stanojević govorio je u pripremama, ali i o pojačanjima

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, govorio je za klupsku televiziju o dosadašnjem delu priprema, ali i o pojačanjima.

Pre svega sumirao je uvodnu nedelju u ovom delu sezonu.

"Imam malo jasniju sliku ekipe i igrača. Zadovoljan sam generalno. Idemo korak po korak, za ovaj period je bitan intenzitet. Normalno je da igrači variraju, jedan dan su dobri, drugi lošiji i to je tako".

O pojačanjima:

"Tražili smo igrače sa dobrim fizičkim predispozicijama. Mujakić će nam doneti brzinu, Arijaga je reprezentativac Hondurasa sa takođe dobrim fizikalijama. Zubairu će sutra potpisati i biće nam od velike pomoći".

Govorio je Stanojević i o odlascima:

"Ja sam rekao klubu. Svaki igrač koji dobije dobru ponudu može da ide. Gledamo zamene za Saldanju ako bude otišao, za Baždara isto ima dosta ponuda, ali tim stvarima se ja ne bavim, već klub".

O Ifetu Đakovcu, koji se ovih dana pominje kao potencijalno pojačanje Partizana.

"Nije dobro da tako informacije izlaze u javnost, ali meni je on zanimljiv. Ipak, ništa tu nije dogovoreno. Imamo i druge opcije, ne možemo toliko da čekamo jer već 20. jula imamo utakmicu, prvenstvo i kvalifikacije. Ako bude došao biću veoma zadovoljan, ako ne bude, okrenućemo se drugim rešenjima".

Ostatak izjave pogledajte u videu ispod.