Superliga Srbije

Čukarički ugovorio utakmice sa Sabahom, Fehervarom, Volfsbergerom, MTK

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2024 21:40
Fudbaleri Čukaričkog dobili su rivale na pripremama MN Press
Fudbaleri Čukaričkog dobili su rivale na pripremama

Čukarički će finalni deo priprema za narednu sezonu odraditi u staroj bazi, na slovenačkom Bledu.  Ekspedicija "brđana" boraviće od 28. juna do 12. jula, a povratak za Beograd planiran je nedelju dana uoči početka novog šampionata u Superligi Srbije.

Tehnički direktor belo-crnih Goran Grkinić, u dogovoru sa stručnim štabom i agencijom B4 koja organizuje pripreme Čukaričkog, ugovorio je i prijateljske utakmice, a one će kao i prethodnih godina biti protiv veoma kvalitetnih rivala.

Čukarički će najpre na Bledu igrati protiv slovenačkog šampiona Celja 1. jula, dva dana kasnije sledi duel protiv lokalnog drugoligaša, ekipe Primorja. Za 5. jul zakazana je provera protiv mađarskog MTK, takođe na Bledu.

Dan kasnije Čukarički će odmeriti snage sa članom austrijske Bundeslige Volfsbergerom, taj meč biće igran u Austriji. Naredni meč biće protiv azerbejdžanskog Sabaha 10. jula u Ljubljani, dok će poslednji rival na pripremama u Sloveniji biti mađarski Fehervar, taj meč biće igran 11. jula u Kranjskoj gori.