Superliga Srbije

Nišlije u potrazi za novim trenerom: Dejanu Joksimoviću istekao manat na "Čairu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2024 12:05
Bivši trener Radničkog iz Niša Dejan Joksimović zahvaljuje se navijačima na podršci MN Press
Bivši trener Radničkog iz Niša Dejan Joksimović zahvaljuje se navijačima na podršci

Nekoliko dana nakon što je Radnički iz Niša i definitivno obezbedio opstanak u elitnom rangu, uprava kluba sa juga Srbije odlučila je da se rastane sa trenerom Dejanom Joksimovićem. 

Posle ostavke bivšeg trenera Nikole Trajkovića, na klupu Radničkog došao je Joksimović sredinom marta, gde se do kraja sezone borio da zadrži Nišlije u Superligi, a kada je cilj ispunjen, došlo je vreme za rastanak.

Dejanu Joksimoviću istekao je mandat na "Čairu", pa je uprava kluba Radničkog odlučila da mu se zahvali na saradnji.

"Rukovodstvo FK Radnički želi sve najbolje u daljoj karijeri dosadašnjem treneru Dejanu Joksimoviću, kome je ugovor sa našim klubom istekao završetkom ovogodišnje sezone. FK Radnički zahvaljuje se Joksimoviću na dosadašnjem radu i trudu koji je uložio tokom boravka u Nišu. Menadžment kluba danas počinje sa intenzivnim pregovorima sa kandidatima za budućeg trenera našeg kluba. O svim odlukama obavestićemo javnost pravovremeno", stoji u saopštenju Randičkog.

Dejan Joksimović preuzeo je Nišlije posle poraza od Crvene zvezde 14. marta. Tokom drugog dela polusezone vodio je Radnički na 12 utakmica, ostvarivši bilans od pet pobeda, četiri poraza i tri remija.

Tri od ta četiri poraza došla su u poslednja četiri kola, pa je verovatno to razlog zašto uprava kluba nije ponudila novi ugovor Joksimoviću.

 

Standings provided by Sofascore