Superliga Srbije

TSC se pojačava za Ligu Evrope: Luka Capan novi štoper tima iz Bačke Topole

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2024 18:04
Fudbaleri TSC dobili su prinovu u ekipi iz Hrvatske. MN Press
Fudbaleri TSC dobili su prinovu u ekipi iz Hrvatske.

Hrvatski fudbaler Luka Capan novi je igrač TSC, saopštio je danas klub iz Bačke Topole.Posle osvajanja trećeg mesta u Superligi Srbije, i novog obezbeđenog plasmana u Evrope (videćemo da li će u pitanju biti Liga Evrope ili konferencije), uprava kluba je rešila da ojača igrački kadar i pokuša da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

Stoga su se opredelelili za fudbalera iz komšijske zemlje, Luku Capana (29). U pitanju je odbrambeni igrač, koji u TSC dolazi iz grčke Kifisije. Prošao je fudbalsku školu Dinama iz Zagreba, u seniorskoj karijeri nastupao je za Lokomotivu, Rijeku, Bursu i Honved. 

 

 

"Prvo pojačanje nešeg kluba u letnjem prelaznom roku je Luka Capan (1995). Hrvatski centralni defanzivac koji je prošao fudbalsku školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za turski Bursaspor i za mađarski Honved. Stiže nam iz grčke AE Kifisiasa. Dobrodošao u TSC porodicu", objavljeno je na zvaničnim profilima kluba. 

Klub iz Bačke Topole će borbu za Ligu Evrope započeti iz plej-ofa, što znači da mu je grupna faza trećeg po snazi takmičenja Starog kontinenta.