Superliga Srbije

Trener Čuke čestitao Zvezdi na duploj kruni i pohvalio svoje omladince - imamo dobar zalog za budućnost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.05.2024 21:04
Trener Čukaričkog Goran Stanić MN Press
Trener Čukaričkog Goran Stanić

Trener Čukaričkog Goran Stanić sumirao je utiske za TV Arenu sport posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli slavili su u Beogradu rezultatom 4:1.

Obzirom da je Čukarički pre duela na "Marakani" imao male šanse da se domogne međunarodne scene, trener Brđana dao je šansu na ovoj utakmici igračima iz omladinskog pogona.

"U najavi ove utakmice rekao sam da imamo male šanse da se domognemo Evrope, pa sam odlučio da dam priliku igračima iz omladinske selekcije. Teško je kada dete od 16-17 godina izađe pred 40.000 ljudi, a što se mene tiče, zadovoljan sam kako su oni igrali večeras", rekao je Stanić i dodao:
 


"Što se same utakmice tiče, rezultat je na kraju bio 4:1, ali mislim da smo pružili dostojan otpor. Do sredine drugog poluvremena smo bili dobri. Stvarali smo šanse, bili smo kompaktni u odbrani, ali smo na kraju posustali. Čestitao bih Crvenoj zvezdi i mom kolegi na duploj kruni, a što se nas tiče, mene raduje činjenica da Čukarički ima dobar zalog za budućnost", rekao je trener kluba sa Banovog brda.
 

 

Standings provided by Sofascore