Superliga Srbije

Javor i Voždovac podelili "plen" i ostali na istim pozicijama: Radnički (N) i IMT ostali na nuli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2024 19:56
Trivante Stjuart, fudbaler Javora i jedan od strelaca u remiju sa Voždovcem MN Press
Trivante Stjuart, fudbaler Javora i jedan od strelaca u remiju sa Voždovcem

Javor i Voždovac nisu uspeli da nadmudre jedan drugog u meču 35. kola, a njihovih 1:1 (1:1) ostavili su ih na istim mestima na tabeli plej-auta i kompletne Mozzart Bet Superlige Srbije, tako što prvi tim i dalje ima bod više od drugog, pa obe ekipe nastavljaju borbu za opstanak. 

Prvi pogodak u Ivanjici bio je delo Trivantea Stjuarta, pozajmljenog od Salernitane. I to kakav, jer je napadač Javora primio loptu na grudi, tako robustan, još u skoku, oslobodio se od čuvara, a onda makazicama isekao mrežu Beograđana. Uz prethodnu asistenciju Milana Ilića, pošto ga je ovaj uposlio odličnim centaršutem s desnog boka. 

 

 

"Zmajevi" su ipak ostali egal do kraja tog dela meča, jer su u 25. minutu naplatili za nijansu veći posed lopte i nešto brojnije šuteve u okvir gola u tom delu. I opet je na semaforu osvanulo ime fudbalera sa Jamajke. Bivši igrač Tuluza, Džunior Flemings, dočekao je dalekometno dodavanje, stuštio se u šesnaesterac, proigrao timskog kolegu, pa posle odbitka izjednačio rezultat. 

 

 

U Nišu se nije mrdnulo s mrtve tačke kada su u pitanju pogoci, pošto Radnički nije znao da materijalizuje veliku terensku inicijativu, dok je IMT uspeo da se odbrani i doslovno sačuva "nulu" - 0:0. To je ekipu sa "Čaira" ostavilo na poziciji više, s +3 boda u odnosu na debitanta u eliti. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 35. kolo

plej-aut

Novi Pazar - Spartak 0:1 (0:0)
/Babić 74/

Javor - Voždovac 1:1 (1:1)
/Stjuart 7 - Flemings 25/

Radnički (N) - IMT 0:0

Železničar - Radnik 20.00 (AS2)

 

Standings provided by Sofascore