Superliga Srbije

Frenk Kanute napušta Partizan - odlasci u Humskoj se nižu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.05.2024 14:59
Frenk Kanute, fudbaler Partizana o čijem odlasku se spekuliše FK Partizan
Frenk Kanute, fudbaler Partizana o čijem odlasku se spekuliše

Fudbaler Partizana, Frenk Kanute, prema navodima srpskih medija će naustiti crno-bele po završetku sezone. Jedan od kvalitetnijih pojedinaca u Humskoj za vreme izvanrednog jesenjeg dela Mozzartbet Superlige Srbije, nalazi se na izlaznim vratima kluba usled slabijeg učinka ove prolećne polusezone. 

Prema pisanju Mozzart Sporta, u Partizanu nisu zadovoljni nastupima Kanutea, kojih uistinu nije bilo mnogo od zime, a ni Afrikanac nije zadovoljan tretmanom koji je dobio od strane stručnog štaba i kluba, tako da bi promena sredine mogla da bude sporazumno rešenje. 

FK Partizan

Bivši stručnjak crno-belih Igor Duljaj, i Frenk Kanute, fudbaler Partizana na izlaznim vratima

Podsećamo da je Senegalac prošlog leta potpisao ugovor do 2026. godine, ali izgleda da će mnogo ranije tražiti novi tim. 

Čak i poslednja dešavanja sugerišu da postoje šumovi na relaciji igrač-klub. Ko je detaljno prati izlaganje Alberta Nađa posle gostovanja Napretku, mogao je da između redova razume kako trener smatra da osnova za Kanuteovu povredu baš uoči puta za Kruševac nije bilo.

"U utorak se požalio na bol u zadnjoj loži, iako dan ranije nismo trenirali tako da bi mogla da bude povreda. Došao je pred put i rekao da ga boli, da nije spreman", istkao je Nađ.

Frenk Kanute je ove sezone odigrao 18 utakmica u dresu Partizana, međutim, samo dva su došla u drugom delu sezone, što svedoči koliko se njegov status standardnog prvotimca izmenio tokom zimske pauze.

 

Standings provided by Sofascore