Superliga Srbije

Seku Sanogo, bivši igrač Crvene zvezde, pričao o proslavi titule na brodu i dodao: Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2024 11:35
Seku Sanogo, bivši igrač Crvene zvezde MN Press
Seku Sanogo, bivši igrač Crvene zvezde

Iako nije više u Crvenoj zvezdi, Seku Sanogo je pozvao navijače na proslavu 35. titule prvaka Srbije, a do kraja sezone, crveno-bele očekuju dueli sa Radničkim iz Kragujevca, Napretkom i Čukaričkim.

Izabranici Vladana Milojevića su nastavili uspešan niz i protiv Mladosti iz Lučana, a čini se da crveno-beli nemaju nameru da stanu, već žele da u istom ritmu nastave i u naredne tri utakmice.  

"Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za svo vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35. titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti", rekao je Sanogo. 

Pamti Sanogo proslave sa crveno-belima, a jednu je posebno izdvojio.

"Najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje", zaključio je Sanogo.