Superliga Srbije

Nađ pomirljiv posle poraza od Vojvodine: Drugo mesto je cilj od početka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2024 19:30
Trener fudbalera Partizana, Albert Nađ MN Press
Trener fudbalera Partizana, Albert Nađ

Fudbaleri Partizana poraženi su na domaćem terenu od ekipe Vojvodine u okviru tećeg kola Mozzartbet Superlige Srbije rezultatom 2:3(1:2). Ovo je bio peti poraz u nizu za crno-bele, a pokazalo se da ni promena trenera nije razdrmala "parni valjak", koji je ponovo doveo u pitanje drugu poziciju i mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Posle utakmice, svoje viđenje grešaka crno-belih dao je novi stručnjak, Albert Nađ. On je pomalo začuđujuće istakao da Partizan i pored tri gola u mreži Jovanovića, nije bio defanzivno loš.

"Mnogo bolje smo morali u napadu, defanzivno nismo bili loši iako smo primili tri gola. Imali smo par situacija kod 1:0, da bolje rešimo. Igrali smo protiv kvalitetne ekipe, u ovom momentu je Vojvodina najbolja ekipa u Superligi, najbolje igra", počeo je Nađ, verovastno misleći na Mateusa Saldanju, koji je prilično nervozno ušao u utakmicum i posle nekoliko promašaja, bio zamenjen Jung Džung Gohom.

MN Press

Albert Nađ

Potom je na pitanje da li se "parni valjak" bori za drugo mesto, naveo ono što se mnogima nije doalo, ali što uistinu jeste crno-bela realnost Humske. 

"To je bio cilj od početka prvenstva. Koji je recept da izađemo iz ovoga? Moraćemo da probamo da pobeđujemo", dovršio je Nađ. 

Partizan je sada drugoplasiran 70 poena, samo četiri više od TSC, dok Vojvodina vodi bitku za Evropu sa šeste pozicije i 54 poena u džepu. 

Mozzart Bet Superliga plej-of, 3. kolo

četvrtak

Radnički 1923 - Mladost 3:2 (1:2)
Partizan - Vojvodina 2:3 (1:2)
Čukarički - Napredak 18.30 (U toku)
Crvena zvezda - TSC 19.00 (U toku)

 

Standings provided by Sofascore