Superliga Srbije

Partizan preti da neće igrati polufinale Kupa: Crno-beli izdali saopštenje, kivni su na sudiju Ilića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 20:41
Detalj sa 173. "večitog derbija" MN Press
Detalj sa 173. "večitog derbija"

Neposredno po završetku 173. "večitog derbija", u kojem je Crvena zvezda pobedila Partizan 3:2 posle preokreta, ali i sporne odluke sudije Pavla Ilića kod izjednačujućeg pogotka crveno-belih u 89. minutu, iz Humske je stigla poruka.

"Partizan neće igrati Kup utakmicu", stoji izdvojeno u poruci koju su iz Humske poslali svim readkicjama, a zatim se dodaje:

"Sramni sudija, koji je pokrao i uništio 'večiti derbi', uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Ilić već odrediti rezultat!"

Vrlo brzo nakon toga stigla je dopuna iz Humske u kojoj su podsetili da je isti arbitar i na prethodnom derbiju napravio grubu grešku kad je neosnovano isključio Ksandera Savereinu.  

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo, Fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu."

Polufinale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", uz direktan prenso na TV Arena sport.