Superliga Srbije

Natho: Nismo srećni jer ne volimo da gubimo, daćemo sve da pobedimo u derbiju

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.04.2024 10:56
Bibars Natho veruje u pobedu Partizana u derbiju MN Press
Bibars Natho veruje u pobedu Partizana u derbiju

Partizan je ponovo stao na Banovom brdu, porazom od Čukaričkog u dramatičnoj završnici (3:2), doveli su ih da u plej-ofu Mozzart bet Superlige startuju sa sedam bodova manje od lidera Crvene zvezde, kojoj gostuju naredne subote na stadionu "Rajko Mitić".

"Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo! Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu", rekao je iskusni Bibars Natho, a prenosi sajt Partizana.

Prolećni deo sezone Partizan je počeo sa bodom više od Crvene zvezde, a sad za šestostrukim uzastopnim šampionom Srbije kasni sedam bodova, na sedam kola do kraja Superlige. Partizan u subotu od 18 časova (TV Arena 1 Premium) gostuje Crvenoj zvezdi od koje nije izgubio ove sezone, pobedio je 2:1 u Humskoj u decembru, a pre pet nedelja je bilo 2:2 na stadionu "Rajko Mitić".