Superliga Srbije

Crveno-beli obišli svetinje na Kosmetu: Tradicionalna poseta delegacije Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2024 12:44
Fudbaleri Crvene zvezde MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde

Delegacija Crvene zvezde posetila je, uoči utakmice 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Novog Pazara, svetinje na Kosmetu i u Raškoj oblasti, te tom prilikom pored priloga pružila i moralnu podršku.

Kako su saopštili iz redova aktuelnog šampiona Srbije, predstavnici kluba su posetili nekoliko manastira i razgovarali sa stanovnicima okolnih mesta.

 

 

 "Naš klub sada već tradicionalno nekoliko puta godišnje posećuje srce Srbije - Kosovo i Metohiju. Crveno-bela delegacija je obišla Manastir Banjska, koji je zadužbina kralja Milutina, zatim je usledila poseta Manastiru Đurđevi stupovi, kao i Manastiru Sveti Vrači u Vračevu. Potom su se predstavnici Zvezde uputili ka Manastiru Svete Petke, koji se nalazi u mestu Ulije, te za kraj obišli Crkvu Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću", stoji u objavi crveno-belih na svom zvaničnom sajtu i oddaje se:

"Stanovnici svih mesta, koje je obišla crveno-bela delegacija, su iskazali neizmernu radost zbog posete i prvenstveno moralne podrške, koju im Zvezda pruža već godinama. Takođe, meštani su isticali izuzetan značaj priloga, koji su im nephodni, kako bi se izborili sa svim nedaćama koje su pogodile srpski narod na teritoriji koja je naše vekovno ognjište."

Crvena zvezda je u Novom pazaru slavila 3:0 i ostala je na samo bod zaostatka za Partizanom koji je slavio protiv IMT-a na svom terenu (5:2).