Superliga Srbije

MozzartBet Superliga Srbije na Areni: Na "meniju" prvo okršaji četiri tima iz donje polovine tabele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2023 09:52
MozzartBet Superliga Srbije na Areni: Na "meniju" prvo okršaji četiri tima iz donje polovine tabele MN Press

Posle evropskih izleta tri srpska kluba u tri UEFA takmičenja vraćamo se domaćem fudbalskom prvenstvu, jer danas počinje 11. kolo MozzartBet superlige Srbije. Sa dva "sudara" timova iz druge polovine tabele.

Debitant na najvećoj sceni, desetoplasirani beogradski IMT, na stadionu Voždovca dočekuje Radnik (16.30, TV Arena sport 3), sa idejom da se vrati na pobednički kolosek posle poraza od Vojvodine u prošlih 90 minuta. Odnosno, nastavi sa dobrim partijama i rezultatima pre serije od tri izgubljene utakmice (od TSC-a, Partizana i niškog Radničkog).

I Surduličani su poraženi u prethodnoj rundi, ali su i pre tog duela sa Javorom išli gore-dole sa formom i učinkom, pa sa samo jednim trijumfom od početka sezone zauzimaju tek 12. poziciju u konkurenciji 16 superligaša.

Radnički iz Niša ima jednu pobedu više, ali ga nešto lošiji ukupan skor drži na mestu ispod Radnika. Šampionska Crvena zvezda nije bila rival za vađenje u poslednjem kolu, dok je Napredak primereniji protivnik. Iako im Kruševljani duvaju za vratom i imaju isti broj bodova, uz jednu utakmicu manje od ekipe sa "Čaira".  

Gosti su vezali dva poraza, pa se nadaju da bi im putovanje na jug Srbije moglo biti treća, sreća u nastojanjima da poprave položaj i pobegnu iz zone ispadanja. 

MozzartBet Superliga Srbije, 11. kolo

petak

IMT - Radnik 16.30 (TV Arena 2 Premium)

Radnički Niš - Napredak 18.00 (TV Arena 1 Premium)

subota 

Novi Pazar - Vojvodina 16.00 (TV Arena sport 3)

Javor  - Železničar 18.00 (TV Arena sport 7)

Partizan - Mladost 18.30 (TV Arena 1 Premium)

nedelja 

Radnički 1923 - Crvena zvezda 15.00 (TV Arena 1 Premium)

TSC - Spartak 17.30 (TV Arena sport 10)

Čukarički - Voždovac (TV Arena sport 6)

 

Standings provided by Sofascore