Superliga Srbije

Zahid igrao mnogo derbija, ali sledeći jedva čeka: Biće veoma teško

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2023 12:48
Zahid igrao mnogo derbija, ali sledeći jedva čeka: Biće veoma teško MN Press

Nije mnogo vremena bilo potrebno Gajasu Zahidu da se uklopi u tim Partizana. Crno-beli ne blistaju u Superligi Srbije, teško stižu do pobeda, ali je za stručni štab, igrače i navijače, najbitnije da "parni valjak" pobeđuje i da posle osam kola nema poraz, uz jedan remi na otvaranju sezone protiv TSC u Bačkoj Topoli.

Ova činjenica uliva nadu ekipi Igora Duljaja da može do pobede i u sledećoj utakmici, a to je "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom. Trijmuf bi Partizanu doneo velikih sedam bodova. U utakmici 8. kola Mozzart bet Super lige Srbije, Partizan je savladao ekipu Železničara iz Pančeva rezultatom 1:2. Gajas Zahid bio je čovek odluke.

"Ćutimo i radimo, derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti", rekao je fudbaler Partizana.

 

 

Crno-beli su u seriji od šest pobeda u Superligi i sa četiri boda više dočekaće Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju (sreda, 19 h, TV Arena 1 Premium).

"Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti", istakao je Zahid za klupski sajt.