Serija A

Milan sa igračem manje slavio protiv Udineza! Kabasele izjednačio u nadoknadi, sudija poništio gol!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.10.2024 20:07
Strahinja Pavlović, defanzivac Milana Tanjug/(AP Photo/Antonio Calanni)
Strahinja Pavlović, defanzivac Milana

Sreća je bila uz fudbalere Milana. U petom minutu nadoknade Kabasele je golom za 1:1 "zaledio" domaće. Ipak, radost Udinezea nije dugo trajala, jer je sudija posle VAR provere poništio gol gostima zbog ofsajda.  

 

 

"Rosoneri" su tako posle niza srećnih okolnosti i sa igračem manje, a  Rejnders je isključen već u 29. minutu, došli do velika tri boda u 8. kolu Serije A.  Na kraju Milan - Udineze 1:0.

Fudbaleri Milana, dobro su otvorili meč na "San Siru". Već u 13. minutu, domaći su poveli. Mat u tri poteza, Akafor je uposlio Pulišića, ovaj je prosledio loptu na desnu stranu gde je ostao sam Čukueze. Usledio je precizan šut sa jedanaest metara i lopta je završila iza leđa golmana Udinezea. 

Radost domaćih nije dugo trajala jer su u 29. minutu ostali sa igračem manje. Rajnders je neoprezno startovao nad Lovrićem koji je bio u kontri, za sudiju nije bilo dileme. Start s leđa i crveni karton. Činilo se tada da će gosti iskoristiti brzo brojčanu prednost, ali to se nije desilo. Ipak, najbliži golu bili su u 45. minutu utakmice, ali je Ehzibe bio u ofsajdu, pa je prvo poluvreme rešeno u korist "rosonera". 

U nastavku utakmice, sudija je čak dva puta morao da proverava situacije u kojima je glavnu ulogu imao srpski defanzivac Strahinja Pavlović, koji je dobio šansu od prvog minuta. Prvi put to je učinio zbog navodnog prekršaja pred svojim golom, a u drugoj situaciji činilo se da je igrao rukom. Ipak, obe situacije su na sreću Milana bile "čiste".   

Kada se očekivao kraj utakmice, Udineze je šokirao "San Siro". U petom minutu nadoknade Kabasele je posle pravog karambola u šesnaestercu, uspeo da nadskoči Pavlovića i glavom sa nekoliko metara pošalje loptu iza leđa golmana Milana. Dugo je trajala VAR provera, a onda je sudija razočarao goste. Ofsajd! Gol je poništen pa su sva tri boda ostala u gradu mode.  

 

Serija A, 8. kolo

SUBOTA


Komo - Parma 1:1 (1:1)
/Paz 45 - Boni 20/
Đenova - Bolonja 2:2 (0:1)
/Pinamonti 73, 85 - Orsolini 37, Odgard 56/
Milan - Udineze 1:0 (1:0)
/Čukueze 13/
Juventus - Lacio 20.45 (A1P)

NEDELJA

Empoli - Napoli 12.30 (A1P)
Leće - Fiorentina 15.00 (A2P)
Venecija - Atalanta 15.00 (AS6)
Kaljari - Torino 18.00 (AS2)
Roma - Inter 20.45 (A3P)

PONEDELJAK


Veron - Monca 20.45 (A3P)

 

Standings provided by Sofascore