Serija A

Dva problema Juventusa: Alternativa Vlahoviću i zamena za Bremera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.10.2024 17:25
Dušan Vlahović trenutno nema zamenu u napadu Profimedia
Dušan Vlahović trenutno nema zamenu u napadu

Trener Juventusa Tijago Mota može da bude zadovoljan rezultatima u dosadašnjem delu sezone, ali ne i sa dve situacije koje mora da reši do januara, ističe "Gazeta delo sport". Prva je da pronađen alternativu Dušanu Vlahoviću koji igra odlično, ali nema zamenu, a druga je da pronađe štopersku zamenu za operisanog Gleisona Bremera.

Vlahović za sada nosi na leđima Juventus u ofanzivnom smislu. Proveo je 758 minuta na terenu od 810 mogućih, postigao je sedam golova na devet mečeva, ali nema alternativu. Mota na papiru ima Arkadijuša Milika, ali on je povređen i pitanje je kada će na teren.

 

 

Glejson Bremer je pokidao ukršteni ligament, za njega je sezona završena a prinudno je na tu poziciju uskočio Pjer Kalulu koji je doveden iz Milana za poziciju desnog beka. Za sada Kalulu sa Gatijem predstavlja štoperski par i kao i kod Vlahovića moliće Boga Mota da se ne povrede.

A, povrede muče klub iz Torina. Pored Bremena i Danila, van stroja su Mekeni, Vea, Kopmejners i Niko Gonzales. Za njih kako-tako postoje alternatzive.