Serija A

Juventus i Vlahović na raskrsnici: Ostati zajedno za manje novca ili se razdvojiti za 80 miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2024 19:00
Dušan Vlahović igra sjajno ove sezone Profimedia
Dušan Vlahović igra sjajno ove sezone

Dušan Vlahović iz porodičnih razloga preskočio je i oktobarski ciklus sa selekcijom Srbije, ali je u Italiji tema zbog novog ugovora sa Juventusom.

Odlično igra Vlahović kod novog trenera Tijaga Mote, jedan je od stubova tima i zato je klub rešen da sa njim produži ugovor koji mu ističe na leto 2026. godine. Međutim, sportski direktor Đuntoli ima mnogo muka jer u pregovore ulazi sa ponudom koja je niža od aktulene! Dušan zarađuje devet miliona evra neto po sezoni, a "Stara dama" bi da ga zadrži a da mu ponudi dva miliona manje, a da to pokuša da nadomesti kroz neke bonuse, prenose italijanski mediji.

 

 

Iako Vlahović želi da ostane u Torinu, tržište govori drugačije. Arsenal i menadžer Mikel Arteta već su mu jasno stavili do znanja da ga žele na "Emiratima" i to uz mnogo bolje finansijske uslove. I nisu samo "tobdžije" bez prave "devetke", u igri su i Pari sen Žermen, kao i još neki drugi finansijski jaki klubovi.

Juventus i Vlahović su na raskrsnici, obnoviti saradnju ili izaći na tržište uz prodaju od minimum 80 miliona evra. Dani do kraja godine će dati odgovor i na ovo pitanje.