Serija A

Mario Baloteli u pregovorima sa Đenovom: Italijan sve bliži povratku u Seriju A

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2024 19:36
Mario Baloteli, italijanski fudbaler, pregovara s čelnicima Đenove Profimedia
Mario Baloteli, italijanski fudbaler, pregovara s čelnicima Đenove

Mario Baloteli mogao bi uskoro da postane član Đenove, ukoliko uveliko poodmakli pregovori sa italijanskim klubom budu završeni na obostrano zadovljstvo. Tako, barem, tvrdi Fabricio Romano.

Čuveni maher za insajderske vesti ovog tipa lansirao je vest o vrlo mogućem povratku Italijana u domovinu i tamošnji klupski fudbal, tri godine pošto je razdužio dres Monce. 

Tridesetčetvorogodišnjak važio je svojevremeno za velikog talenta, ali su ga problematičan karakter, žestok temperament, povrede i drugačiji životni prioriteti lišili velike karijere, kakva mu je predviđana.

 

 

Nekadašnji golgeter Mančester sitija, Liverpula, Nice, Breše, Olimpika iz Marseja i Intera, nema angažman još od kraja prošle sezone i isteklog ugovora s turskom Adanom, ali ga trener Alberto Điraldino želi u svojoj ekipi.

Očigledno uveren da će i pored duge takmičarske pauze moći svojim znanjem i iskustvom da pomogne u rešavanju problema u realizaciji, jer je Đenova dala samo pet golova u sedam kola tekuće Serije A. 

Narednih dana biće jasno da li će zaista doći do saradnje bivšeg reprezentativca Italije i kluba sa 18. mesta na tabeli prvenstva Italije. U međuvremenu su ga hteli još neki klubovi iz drugih liga, ali nije prihvatio nijednu ponudu