Serija A

Vlahović citirao Đokovića i stavio tačku na priču o lošoj formi: Moja najveća sposobnost je umeće brisanja grešaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2024 16:00
Dušan Vlahović, napadač Juventusa Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Dušan Vlahović, napadač Juventusa

Italijanski mediji ne štede Dušana Vlahovića, a sve je povezano sa slabijim rezultatima tima iz Torina na početku sezone. Za njegov slab učinak, Italijani navode "ljubavne probleme", mada se srpski napadač tim povodom nije oglašavao. 

 

 

Spekulisalo se i da je Vlahović u lošim odnosima sa Motom, a na kraju je centarfor Juventusa rešio ispriča šta se zaista dešava u svlačionici kluba iz Torina. 

 

 

"Dobro se uklapam sa Motom, bolje dolazim do izražaja jer je taj stil više po mojoj meri. Ipak, kod Alegrija sam uvek bio dostupan i uvek rado izvršavao sve zadatke koje mi je tražio", rekao je Dušan Vlahović.

Zatim je Vlahović, citirao Novaka Đokovića, ali je i naglasio da uvek podiže lestvicu, bez obzira gde igra i protiv koga. 

"Ne postavljam sebi ograničenja, uvek podižem letvicu. Nikad nisam bio zadovoljan, čak ni u sezoni prelaska iz Fiorentine u Juventus, kad sam dao 24 gola. Uvek može bolje. Kad se stvari na terenu ne odigraju kako treba, postajem nervozan. Ipak, radim na tome da se lišim toga jer je beskorisno. Kako je rekao Đoković: "Moja najveća sposobnost je umeće brisanja grešaka".

 

 

Srpski napadač se takođe osvrnuo i na trku za titulu.

"Biće to dvoboj sa nama samima. Mnogo timova može da igra, pa je prerano reći ko nam je najozbiljniji takmac. Inter je bio najbolji tim čitave prošle godine, bez trunke sumnje, veoma su jaki. Ipak, ove godine će detalji presuditi ko će osvojiti prvenstvo", zaključio je Vlahović. 

U Seriji A Juventus je u poslednja tri meča remizirao i to bez golova sa Romom, Empolijem i Napolijem i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa devet bodova. 

Vlahović je u dosadašnjem delu prvenstva postigao dva gola i to protiv Verone.  Inače, u Italiji se uveliko priča i o prelasku srpskog asa u Arsenal, međutim zvanočnih potvrda još uvek nema.