Serija A

Trener Milana oduševljen posle pobede u derbiju: Odavno neko nije namučio Inter ovoliko

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.09.2024 11:30
Trener fudbalera Milana Paolo Fonseka AP Photo/Luca Bruno
Trener fudbalera Milana Paolo Fonseka

Trener fudbalera Milana Paolo Fonseka izjavio je danas da je njegova ekipa bila hrabra i da je zasluženo pobedila Inter.

Fudbaleri Milana pobedili su u nedelju Inter rezultatom 2:1, u meču petog kola Serije A, a gosti su do trijumfa došli golom Matea Gabije u 89. minutu.

"Utakmica je bila važna. Milan nije slavio u derbiju dve godine, a morali smo i da podignemo formu pred nastavak sezone. Igrači su bili hrabri, pa smo zasluženo pobedili. Odavno neka ekipa nije ovoliko problema pravila Interu", rekao je posle meča trener Fonseka, prenosi Fudbal Italija.
 

Mediji u Italiji su pre meča pisali da je utakmica protiv Intera poslednja prilika za Fonseku, posle loših rezultata na početku sezone.

"Ne čitam i ne slušam šta se sve piše i govori. Važno mi je da vidim da igrači veruju u naše ideje. Oni su zaslužni za pobedu. Znamo da moramo da napredujemo", kazao je Portugalac.

Podsetimo, Paolo Fonseka, kao i trener Intera, Simeone Inzagi dali su juče izjave i za TV Arenu sport, koja se našla na licu mesta u Milanu, a šta su imali da kažu posle ovako uzbudljive utakmice pogledajte na našem YouTube kanalu.

Milan će u petak dočekati Leće u meču šestog kola Serije A.
 

 

Standings provided by Sofascore