Serija A

Ona 10 puta popularnija, on 100 puta plaćeniji: Tema ljubavnog para Juventusa Ališe Leman i Daglasa Luiza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.09.2024 12:15
Daglas Luis i ALiša Leman zajedno su prešli iz Aston Vile u Juventus TV Arena sport/ Screenshot
Daglas Luis i ALiša Leman zajedno su prešli iz Aston Vile u Juventus

Ljubavna fudbalska priča Ališe Leman i Daglasa Luiza je odavno tema britanskih medija. Igrali su zajendo u Aston Vili, a letos su zajedeno prešli u Juventus. 

Lepa švajcarska reprezentativka uživa u ljubavi sa brazilskim fudbalerom, ali u njihovom domu priča oko zarade i dalje traje. Ona je 10 puta popularnija od njega (17 milioona pratilaca na Instagramu i 10 miliona na Tik-toku), ali on 100 puta više zarađuje od nje (8,5 miliona evra).

"Svi bi voleli da imaju istu platu. Često razgovaram sa Daglasom kod kuće o tome i kažem mu da to nije fer. Radimo isti posao, a ti si plaćen 100 puta više od mene", istakla je Ališa za "Gazetu delo sport".

I lepa Švajcarkinja, koja je 55 puta igrala sa nacionalni tim, ne voli čak ni šale na račun ženskog fudbala.

"Kad se neko našali sa fudbalom koji igrraju žene uvek pitam 'jesi li ikada video neku našu utakmicu?'. Verovatno ne, jer kad pogledaš utakmicu shvatiš koliko smo mi dobre i strastvene. Ne znam zašto ljudi u 2024. godini razmišljaju tako kao da žive u planinama".

 

 

Svesna je Ališa svoje lepote i izgleda. Slike u seksi pozama na kalendaru Aston Vile za 2023. čak su dovele do privremenog raskida veze sa Luizom, ali se par ubrzo pomirio i nastavio karijeru u Italiji. Lemanova ističe da popularnost nije uticala na njen stil života.

"Ne živim kao zvezda, već kao i svi ostali. Radim svoj posao, idem kući, kuvam, sređujem... Kad me vide na društvenim mrežama pomisle da živim drugačijim životom, ali to nije tako. Drago mi je kad me prepoznaju na ulici i pozdrave me", istakla je Lemanova.