Serija A

Kasano ne veruje u Vlahovića: Može on da postigne 20 golova, ali Juventusu treba neko ko zna da igra fudbal

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2024 19:30
Dušan Vlahović je do sada postigao dva gola na meču sa Veronom Profimedia
Dušan Vlahović je do sada postigao dva gola na meču sa Veronom

Fudbaleri Juventusa su prilično solidno otpočeli sezonu u Seriji A, i trenutno imaju dve pobede i jedan remi na tri utakmice. Srpski reprezentativac Dušan Vlahović takođe deluje znatno bolje otkada je Masimilijana Alegrija na klupi zamenio ofanzivnije orijentisani Tijago Mota. 

Ipak, ne veruju svi da nekadašnji igrač Fiorentine može biti centralna figura projekta u Torinu, a među njima je i nekadašnji reprezentativac sa Apenina, Antonio Kasano. 

On je prilično grubim rečima istakao da Srbinu nedostaju fudbalski kvaliteti neophodni za "devetku" Juventusa

"Vlahović može postići i dvadeset golova, ali Juventusu je potrebna drugačija "devetka", neko ko zna da igra fudbal. Poredeći ga s Tevezom ili Vučinićem, vidimo da su to igrači koji su znali kako da se postave. Iako Vlahović može da postigne golove, pitanje je ko će mu pružiti pravu podršku. Mora se stvoriti situacija u kojoj će imati priliku da prvi dodirne loptu i šutne na gol, ili da se postavi u idealne uslove kao što je to učinio protiv Verone. Ako mora da pravi dodatne dodire, već ulaže previše truda", poručio je Kasano.

 

 

Dušan Vlahović je za sada postigao dva gola na meču sa Veronom ove sezone u Italiji. Sve mečeve Serije A možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.