Serija A

Razumem da igrači nisu u najboljem momentu: Fonseka ne paniči zbog rezultata Milana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.09.2024 11:30
Fudbaleri Milana, posle tri kola Serije A još nemaju nijednu pobedu Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Fudbaleri Milana, posle tri kola Serije A još nemaju nijednu pobedu

Prošla su već tri meča, a fudbaleri Milana nisu ostvarili nijednu pobedu u Seriji A 2024/25, ali njihov trener Paulo Fonseka zvuči mirno posle noćašnjeg remija sa Lacijom. Ili bi voleo da mu ljudi veruju da ne brine i ne pravi paniku u svoja četiri zida ili svlačionici velikana sa Apenina. 

Svestan je i on problema u igri, ali čeka da njegovi puleni nadođu, odnosno u hodu skockaju stvari na željeni način. 

"U prvom poluvremenu bilo je dobro, jer smo kontrolisali loptu. Drugo poluvreme je bilo drugačije. Dozvolili smo Laciju da igra, jer smo mi stali. Kada tim prestane da vrši presing i igra hrabro ne možemo da pravimo prostore. Razumem da igrači nisu u najboljem momentu, da prvenstveno žele da ne primaju golove, ali branjenje nas ne čini komfornim. Moramo da kontrolišemo utakmicu", konstatuje Fonseka.

 

Ono što mnogima bode oči je ste startna postava u derbiju, jer su najbolji pojedinci Rafel Leao i Teo Ernandes s klupe za rezerve posmatrali prvo poluvreme meča u Rimu. U kom je srpski štoper Strahinja Pavlović dao svoj prvi gol za Milan.

"Nemam nikavih problema sa Ernandesom i Leaom. Ne sme da se kreira problem, jer sam već tokom nedelje razgovarao sa igračima i objasnio im odluku, koju su oni prihvatili. Dobro su reagovali kada sam ih uveo", tvrdi portugalski stručnjak, posle pomenutog nerešenog ishoda, istog učinka protiv Torina i poraza od Parme. 

Standings provided by Sofascore