Serija A

Ejbraham naplaćuje strpljenje: Put za Milano otvorio Salemakers

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2024 19:30
Tami Ejbraham čeka  Milan Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos
Tami Ejbraham čeka Milan

Tami Ejbraham je bio vrlo strpljiv, čekao je Milan do poslednjg časa odbijajući ponude iz Premijer lige i dočekao momenat da mu se put iz Večnog grada ka Gradu mode i otvara.

Naime, vezni igrač "roso-nera" Aleksis Salemakers je prihvatio da ode u Romu, pa je Milan otpočeo pregovore sa Rimljanima oko trampe za Ejbrahama. Prema informacijama Fabrisija Romana, "vučica" bi u ovoj trampi trebalo da inkasira i 10 miliona evra. 

 

 

Ejbraham je propustio skoro celu prošlu sezonu zbog kidanja ukrštenog ligamenta. Vratio se na teren u aprilu i odigrao 12 utakmica uz jedan gol, ali uglavnom je ulazio sa klupe. Trener Rome Danijele De Rosi mu je odmah rekao da ne računa na njega, pa je tokom leta čekao Milan. I izvesno dočekao, jer se ni Romi ne isplati da ga drži na platnom spisku. Milan u špicu ima Alvara Moratu i Luku Jovića, ali Ejbraham je velika želja trenera Fonseke.

Aleksis Salemakers je imao zapaženu ulogu u timu Milana dok je trener bio Stefano Pioli. Međutim, dolaskom Paula Fonseke, njemu je rečeno da traži novi klub. Belgijanac želi da igra i tu mogućnost dobija u Romi.

Ostaje da se klubovi definitivno dogovore...