Serija A

Romelu Lukaku i Napoli došli do rešenja, sutra lekarski pregledi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2024 14:09
Romelu Lukaku ponovo pod komandom Kontea Tanjug/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Romelu Lukaku ponovo pod komandom Kontea

Napoli konačno dobija i novog golgetera jer je Romelu Lukaku danas rešio i poslednji problem oko imidž prava i sutra bi trebalo da se pojavi u Napulju na lekarskim pregledima.

Italijani su već postigli dogovor sa Čelsijem za otkup ugovora u vrednosti od 30 miliona evra, uz 30 odsto od dalje prodaje. Lukaku je odmah pristao i na platu i na bonuse, ali ne i sa imidž pravima. Njegov menadžer je jutros ponovo o tome pregovarao sa upravom kluba i došlo se do kompromisa jer se žuri i Napoliju i Lukakuu.

Napoli je posle poraza od Verone (0:3), istim rezultatom pobedio Bolonju i prekinuo dug post u Seriji A od 147 dana bez trijumfa. Trener Antonio Konte može biti zadovoljan i dolaskom Skota Mektominija iz Mančester junajteda i "Big Roma" iz Čelsija jer će u nastavku sezone imati tim sa kojom može da napadne Evropu.

Ostaje da se u naredna četiri dana vidi sudbina Viktora Osimena. Nigerijac neće u Saudijsku Arabiju, koketira sa Pari sen Žermenom i možda će predsednik Aurelio De Laurentis da malo smanji apetiti i spusti cenu od 130 miliona evra. Parižani nude 60 miliona evra i procente od dalje prodaje. Filmski magnat nma čelu Napolija mora da sagleda da li je to "film za njega".