Serija A

"Mali" Konseisao sleteo u Torino: Juventus ne staje sa renoviranjem tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 07:52
Francisko Konseisao će pojačati konkurenciju na krilnoj poziciji Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool
Francisko Konseisao će pojačati konkurenciju na krilnoj poziciji

Juventus ne staje sa renoviranjem tima, posle Nika Gonzalesa, koji je stigao iz Fiorentine u Italiju je sleteo i Francisko Konseisao, krilni igrač Portoa!

"Stara dama" je platila portugalskom timu sedam miliona evra za pozajmicu, morala bi da doplati još 23 miliona za otkupnu klauzulu narednog leta, mada se o tome pita i sam igrač. On će posle lekarskih pregleda potpisati ugovor i ozbiljno pojačati konkurenciju na krilnim pozicijama, s obzirom da igra sa obe strane, više sa desne.

Novi trener Tijago Mota napravio je korenite promene, igrački kadar je pretrpeo ozbiljno "luftiranje", otpisao je čak i jednog Kjezu, izmenio na radost navijača strukturu igre i psihologiju tima. Klub mu je doveo niz pojačanja pa su jedan za drugim stizali golman Mikele De Gregorio iz Monce, vezni igrači Daglas Luiz iz Aston Vile, te Kefren Tiram iz Nice, levi bek Huan Kabal iz Verone, Milanov štoper Pjer Kalulu, sinoć krilo Nikolas Gonzales, a danas Francisko Konseisao. 

I tu neće biti kraj, čeka se Teun Kompejners iz Atalante i možda još jedna "bomba" za kraj. Neće biti kraj ni odlascima, čeka se ishod pregovora za Kjezu i Kostića.