Serija A

Nemanja Radonjić interesantan i Alavesu: Otpisani vezista Torina možda ode nazad u Španiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2024 11:40
Nemanja Radonjić, fudbaler Torina, ima poziv Alavesa Guliver
Nemanja Radonjić, fudbaler Torina, ima poziv Alavesa

Nemanja Radonjić i jeste i nije više deo fudbalske porodice Torina, a dok čeka na raspelt svog statusa u italijanskom klubu dobio je izgleda ponudu Alavesa. Prema tvrdnji čuvenog fudbalskog insajdera Fabricija Romana, španski klub namerava da izdejstvuje pozajmicu srpskog fudbalera od Italijana.

U teoriji, ima velike šanse za to, jer u klubu sa severa Apenina ne računaju više na brzonogog krilnog vezistu nakon što je na svoju ruku odlučio da se ne vrati s godišnjeg odmora i priključi se pripremi ekipe za već započetu novu sezonu Serije A, ali pitanje je da li on hoće u tom pravcu. I da li bi Španci mogli da mu isplaćuju zaradu u skladu s važećim ugovorom.

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde ima samo još godinu dana oročene saradnje sa "bikovima", što je trenutak kada se igrači inače prodaju, samo treba naći pravog i dovoljno platežno jakog kupca. Naredni dani pokazaće da li Alaves spada u takvu kategoriju. 

Takođe, da li je iskusni fudbaler previše temperamentne naravi voljan da se vrati na Pirineje, gde je propču sezonu proveo na pozajmci u Majorki i nije se baš proslavio, mada je imao lepih uzleta. Pitanje je i koliko je izvodljivo da u finišu prelaznog roka nekadašnji član Benfike, Rome, Herte, Čukaričkog i Marseja ponovo zaduži opremu Crvene zvezde, za šta su se jedno vreme zalagali i šampion Srbije i sam igrač. 

Ili, možda, ipak ode u Ameriku, Katar ili Saudijsku Arabiju, gde se dobro zarađuje poslednjih godina.