Serija A

Rabio još odugovlači: Inter, Atletiko, Bajern ili PSŽ?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 19:42
Adrien Rabio još nije odlučio gde će igrati Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Adrien Rabio još nije odlučio gde će igrati

Adrien Rabio polako ulazi u anale svetskog fudbala jer treći put u karijeri traži klub a da je slobodan kao "prica na grani". PSŽ je napustio kada mu je ugovor istekao, isto je učinio u Juventusu ovog leta. Od 31. juna je slobodan igrač, a na 10 dana do zatvaranja prelaznog roka i dalje nema klub.

I nije 31. avgust bitan za francuskog reprezentativca jer može da potpiše i van preleznog roka, ali ako želi da igra Evropu mora da se odluči u narednih desetak dana. Uz to, sve lige u Evropi su počele a on je još na produženom odmoru posle UEFA EURO i pitanje je kad će se adekvatno pripremiti i uigrati.

 

 

Zna se da Adrienu majka vodi karijeru, a ona još uvek prikuplja ponude i nije zadovoljna. Očekivalo se da Francuz obuče dres Mančester junajteda, ali je ta priča utihnula posle UEFA EURO. Prema "L' ekipu", u ovom momentu postoje interesovanja Intera, Atletiko Madrida, Bajerna i ponovo Pari sen Žermena. Tu je i Liverpul u prikrajku jer Arne Slot želi još jednog veznog igrača. Na stolu mu je već tri meseca i ponuda Juventusa da ostane...

Porodica Rabio je na potezu, ali je Adrien postao un ikat svetskog fudbala jer kao igrač od klase i renomea treći put bira klub bez obeštećenja.