Serija A

Tijago Mota, trener Juventusa: Vlahović je pokazao veliku skromnost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.08.2024 14:05
Dušan Vlahović, napadač Juventusa Profimedia
Dušan Vlahović, napadač Juventusa

Juvenus je imao dobar start u Seriji A. Sa novi trenerom Tijagom Motom, ekipa iz Torina je savladala Komo sa ubedljivih 3:0, a ponovo su najveća očekivanja bila od srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića. 

Iako nije uspeo da zatrese mrežu, mnogo je dobrih stvari na terenu uradio za ekipu. Upravo je to ono što je zapalo za oko i uvek prema njemu kritički nastrojenim medijima u Italiji.

 

 

Tijago Mota, trener Juventusa je pohvalio Dušana Vlahovića, ističući saradnju sa Kenanom Jildizom. Mladi Turčin će biti novi tandem sa našim napadačem.

"Skroman je. Dušan je pokazao veliku skromnost prateći i pomažući veznom redu, a odbrambeni igrači su odlično komunicirali. Komo je imao fantastičnu sezonu u Seriji B i došli su sa velikim nadanjima, dočekali smo ih sa poštovanjem. Kada je bilo potrebno da se brani, to smo uradili, a s loptom smo imali kvalitetne igrače koji su donosili pametne odluke", rekao je Tijago Mota. 

 

 

Juventus je pitanje pobednika na ovom meču rešio praktično već u prvom delu igre. Strelci su bili Samjuel Mbangula u 21. minutu, odnosno Timoti Vea koji je u sudijskoj nadoknadi zatresao mrežu. U završnici utakmice je konačnih 3:0 postavio Andrea Kambijaso.